Bemutatkozás

"Az igazán jó képeknek két alapvető összefüggő motívuma van: az őszinteség és a természetesség." – Reismann Marian

a legszebb háttér az maga a természet...

Fő célom kifejezni a romantikus és szeretettel teli pillanatokat...

Fotók: Walla Ádám

Rólam...

      Anya-Fényképész-Feleség. Ez életem háromszöge, mely az én kerek egészemet alkotja. Az egyik nem működik a másik nélkül. Mindegyik fronton igyekszem helytállni, mert közel egyformán fontosak számomra. 

       Hosszú évekkel ezelőtt kezdődött a fotózás iránti vágy. 2010-ben vettem meg életem első dslr gépét. Őszinte leszek, nem értettem hozzá, fogalmam sem volt mi fán terem a rekesz, vagy a mélységélesség... ezért lelkes kezdőhöz méltón automata módban fotóztam vele. A lelkesedésem emiatt hamar alábbhagyott és azon kaptam magam, hogy a gépről szépen elfeledkeztem... Miután megszületett a kislányom is, a babázással töltött idő alatt rájöttem újra, hogy mennyire fontos nekem a fényképezés. Elkezdtem egy tanfolyamot és otthon a netet böngészve próbáltam és a mai napig próbálok mindent megtanulni a fotózásról. Számomra a szakmai alapok legalább annyira fontosak, mint az, hogy jól elkapott pillanatokkal örömet szerezzek másoknak. A Szegedi Tudomány Egyetem Felnőttképzési Intézetében végeztem, mint alkalmazott fotográfus és fotótermékkereskedő. Hamar rájöttem, hogy ez a szakma nem az, ahol a tanulást abba lehetne hagyni. Kétszer voltam Andras Schram workshopján és az UGEF - Új generációs esküvői fotográfus képzését is elvégeztem. 


       Sokszor mondom, hogy a legszebb háttér az maga a természet. Elsősorban a szabadban, természetes fényekkel szeretek fotózni. Imádom a naplementét, a fény játékát a képeimen. Fő célom elkapni a romantikus és szeretettel teli természetes pillanatokat. Megörökíteni egy pár, egy család boldogságát, a babavárás meghitt, de gyorsan elrepülő időszakát ... azt, hogy olyan életképeket adjak át, melyeket évek múlva is mosollyal az arcukon néznek vissza.

        Kövessétek naprakész oldalaim. A facebookon Veres-Gera Zorka Photography, az instagramon pedig @zorkavg_photography néven találtok meg.  Ezeken a felületeken sok munkámba nyerhettek betekintést.  Köszönöm, hogy ellátogattatok ide, remélem hamarosan találkozunk, legyen szó akár a nagy napotokról, babavárásotokról vagy amennyiben a családi albumot szeretnétek tovább bővíteni.

Üdvözlettel,

Zorka